Gedragscode en

veiligheidsregels

Welkom bij  MiMoKi! 

Een plek waar we mindful momenten delen met elkaar. 

Het forum - in functie van de mindfulness flex training - is besloten. Je mag jouw persoonlijke inloggegevens nooit doorgeven aan derden. We vragen om met uiterste zorg om te gaan met de informatie die anderen delen. 

Om de kwaliteit en veiligheid op het forum van MiMoKi te bewaken, zijn er een aantal gedragsregels waaraan je je dient te houden. Als je deelneemt, geef je dus aan dat je akkoord gaat met deze regels.

1. Algemeen gedrag/regels
 • Respect

Neem elkaar serieus en ga respectvol om met elkaar. Reageer op een positieve manier en val niemand persoonlijk aan. Pesten, ruzie, schelden, discriminerende en/of racistische opmerkingen worden niet getolereerd. Berichten waarin iemand belachelijk wordt gemaakt, wordt uitgescholden of wordt vernederd - op welke manier dan ook – worden verwijderd. 

 • Respecteer persoonlijke gegevens

Het is niet toegestaan om telefoonnummers of e-mailadressen te delen via dit forum. Berichten waarin dit wel gebeurd, worden verwijderd. Ten slotte is ook daten niet toegestaan op het forum. Het is niet toegestaan om anderen hun ervaringen te delen met derden.

 • Taalgebruik op het forum.

Verzorg je berichten, besteed aandacht aan grammatica en spelling:

 1. De voertaal is Nederlands.

 2. Zet geen volledige woorden in hoofdletters, dit wordt op het internet aanzien als schreeuwen en wordt niet getolereerd.

 3. Ook overdreven gebruik van uitroeptekens, vraagtekens, kleuren of andere opmaakmogelijkheden zijn niet toegelaten.

 4. Niet flooden: dit is het herhaaldelijk intikken van dezelfde of niets betekenende woorden of zinnen.

 • Reclame

Bij MiMoKi is er geen plaats om reclame te maken. Post geen aanstootgevende afbeeldingen en/of filmpjes en verkoop geen dingen via het forum. Wil je iets relevant delen, mag je dit aanvragen op pieps@mimoki.be.

 • Meld misbruik

Wanneer je ziet dat iemand zich niet aan de regels houdt, ga dan niet in discussie met die persoon. Je kan het overtreden van de forumregels altijd melden op pieps@mimoki.be. Dan bekijken we of er inderdaad misbruik is gemaakt en of er actie ondernomen moet worden.

2. Bericht plaatsen of reageren op een bericht
 • Gebruiksnamen

Gebruikersnamen met seksueel getinte, beledigende, provocerende en aanstootgevende gebruikersnamen worden niet toegestaan. Je gebruikersnaam moet leesbaar en aanspreekbaar zijn en mag de afkortingen van chatfuncties niet bevatten. 

 • Inhoud van een bericht.

 1. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de inhoud hij/zij post. De gebruiker staat vrij om inhoud (tekst, foto's, video's) met betrekking tot het thema te delen met de groep. De gebruiker kan zelf ten alle tijden zijn/haar inhoud bewerken en of verwijderen. 

 2. Andere gebruikers mogen de eigenaar via schriftelijk schrijven de eigenaar attent maken op inhoud die niet passen binnen het thema. De eigenaar verwittigt hierbij de gebruiker. De eigenaar kan deze inhoud (tekst, foto's, video's) controleren en verwijderen als deze niet bijdraagt tot de functie van het thema.

 3. Als een topic (een nieuw bericht) over een bepaald onderwerp gaat, begin dan niet over een ander onderwerp. Maak geen dubbeltopics aan en post niet twee keer dezelfde reactie achter elkaar. 

 4. Te persoonlijke of gedetailleerde verhalen die niets te maken hebben met mindfulness worden mogelijks verwijderd en verwijzen we dan door naar andere contactkanalen.

 • Antwoorden op een onderwerp.

 1. Je mag geen werken doorsturen die door auteursrechten worden beschermd, tenzij je zelf die rechten bezit. Wanneer je een tekst vanuit een andere bron hebt overgenomen, vermeld deze bron dan.

 
3. Overtreden van de gedragsregels
 • Sancties.

 1. In geval van misdaad wordt in alle gevallen onmiddellijk de Federal Computer Crime Unit ingeschakeld. Heb je een klacht, aarzel dan niet om contact op te nemen via pieps@mimoki.be.

 2. Het overtreden van de hierboven opgesomde regels kan leiden tot uitsluiting van deelname aan het forum. De eigenaar kan dus op eigen initiatief een lid blokkeren en/of verwijderen en verwittigt hierbij de gebruiker.

 3. Andere gebruikers mogen de eigenaar via schriftelijk schrijven de eigenaar attent maken bij overtreding. De eigenaar beoordeelt uiteindelijk zelf. 

5. Over Privacy en cookies

Ga naar de pagina >>

Heb je nog een vraag of wil je iets melden? 

Thanks! Message sent.