top of page

Een inkijk in het paasweekend

Onze trainers gaan met hart en ziel op mindful avontuur met de kids. Dit was voor Rose niet anders tijdens het mindful paasweekend. Als thema koos ze Hartenlief - de stem van ons hart.


De stem van ons hart horen we niet altijd door de drukte, door de automatische piloot of door een kritische stem die (net) iets luider spreekt.


Met Mindfulness (her)ontdek je deze vriendelijke innerlijke stem. Zo kan deze stem ons op een zorgzame manier begeleiden. De kinderen knutselden zelf hun Hartenlief en lieve wensen voor de lieve mensen rond ons heen werden neergeschreven op een slinger!

Zo zie je maar, mindfulness brengt ons niet alleen in een dieper contact met onszelf, maar ook met anderen.


Mindfulness gaat ook om stilte en om nieuwsgierigheid. Met deze kwaliteiten kunnen we mindful kijken naar onze vaak heftige gedachten. De kids hebben deze glitterbokalen zelf gemaakt. Een ontzettend bijzondere metafoor dat gedachten druk kunnen zijn en dat je bij stilte meer helder kan zien.


Wat denken jullie zelf van deze glitterbokalen? Uitermate cool toch!

Mindfulness gaat uiteraard ook om al je zintuigen op scherp te zetten. In de natuur lukt dat op zijn best. En wat vonden ze daar? Paaseieren!


Dat het leuk was, raden jullie alvast wel al zelf!


Bedankt Rose :-)Opmerkingen


bottom of page