top of page

Een zoektocht als proces

Ons leven ontvouwt zich op een razendsnel tempo. In de vertraging ervan, worden we soms erg nieuwsgierig. We gaan dan op zoek. Naar wat weten we niet altijd heel erg precies. Maar het op zoek gaan, lijkt op zich al een openbaring. We voelen aan dat er meer moet zijn. En er is ook meer. Met vallen en opstaan komen de levenslessen tot ons toe. Het heeft daarom geen eindpunt, geen bestemming. We kunnen immers altijd dieper zakken, dieper voeling krijgen met onze ware natuur.


Het zit'm in de vertraging.

Soms zijn we hiertoe genoodzaakt. Omdat ons lichaam even niet meer verder wilt. Gelukkig kunnen we er ook voor kiezen. En meer nog, gelukkig kunnen we ook nog kiezen voor onze kinderen. We kunnen kiezen voor meer verwondering, spel, avontuur en rust.


Echt in het leven staan - in het hier-en-nu, is ook voor kinderen steeds minder evident. Een plekje vinden in een individualistische maatschappij, vaak verder weg van verbinding met anderen door sociale media en (online) games vraagt vaak zijn tol. Kinderen kunnen hierdoor (sociaal) angstig, perfectionistisch en somber van worden.


Onze trainers Katrien en Rose kijken al uit naar de zomerkampen die ze voor jullie kids in petto hebben. Katrien neemt je graag wildful mee naar het fluisterwoud te Vresse-Sur-Semois 🌲🌳. Rose plant haar speels en creatief kamp te Gent 🎨🎭. Voor ieder wat wils - met ongetwijfeld mindfulness skills! Mindfulness helpt om ruimte te creëren waardoor kinderen hun innerlijke stem kunnen horen. Ze gaan verder op hun zoektocht, zonder eindbestemming, maar met een innerlijk kompas waardoor ze nog maar moeilijk kunnen verdwalen.


Piep gerust in onze agendamindfulness zomerkampen

Commentaires


bottom of page