top of page

Herinneringen aan mindful momenten

Als mindfulnesstrainer zeg ik tegen de kids 👧🧑 (en de volwassenen), "Met elke dag je Mindfulness te oefenen, groeien die 🧠nieuwe (aandachts)hersencellen het best" ... om dan thuis te komen en mezelf ook wel eens te verliezen in de drukte van de dag 🙃


Yep, je leest het goed, ik 'vergeet' soms te oefenen 🙈

💡Net daarom vind ik het plaatsen van herinneringen om even stil te staan zo ontzettend waardevol. - een spreuk, - een boeket bloemen, - een beeld, - een openliggend boek, - je toevoegen aan inspirerende FB groepen.

😊 Ja, met al die herinneringen rondom mij, zijn er elke dag wél mindful momenten, heb ik elke dag écht een beetje meer geleefd en zo vinden we toch ook weer momenten om onze kinderen te herinneren om voluit te leven. En dat is net waar MiMoKi voor staat, Mindful Momenten voor Kinderen ... ✌️


Hoe herinner jij jezelf aan een mindful moment?

Comentarios


bottom of page