top of page

Hoe liedjes uit je hart stromen - album release

Bijgewerkt op: 18 okt. 2019

Het is inmiddels 2 jaar geleden. Ik zat nog eens op een retraite. Voor de zoveelste keer. Doordat ik het al meerdere malen had ervaren, had ik geen verwachtingen. Gewoon tijd nemen om al die gedachtenmolens te (h)erkennen, zonder er iets mee te moeten. Even uit de drukte van alledag en mijn brein intensief trainen. Hoe vaker ik op retraite ga, hoe sneller ik in een ruime zoete stilte kom. Ons brein wordt immers steeds meer vaardig om terug te keren naar de essentie van ZIJN.


Toch, deze retraite was anders. Deze keer werd de stilte niet alleen maar vol door het huidige moment, er kwamen ook woorden, beelden, melodieën. Duidelijk niet door mijn gedachten geproduceerd, maar vanuit een diepere wijzere kern zeg maar. Keer op keer zong mijn hart en de liedjes stroomden door naar alle deelnemers, vooral het nummer 'ik zie jou'.


Eenmaal thuis bleef mijn hart zingen, totdat ik besloot er iets mee te doen. Het resultaat vind je in dit gloednieuw album van Mimoki. In fijne samenwerking met de getalenteerde Ann Moonen van Animo Music Production, kreeg de melodie nog meer vorm dankzij haar mooie pianobegeleiding. En wat zijn we blij met het resultaat.


Hoe kan je de liedjes gebruiken?

Je kan de liedjes zowel thuis, op school, in de yoga- of mindfulnessklas gebruiken. Het omvat verschillende aspecten van Mindfulness. Zo komt aan bod: aandacht voor stilte, omgaan met gedachten, gevoelens, aandacht voor geluiden en stappen, alsook intentie en dankbaarheid.

Het zijn erg korte liedjes, dus fijn inzetbaar op elk moment van de dag om even de switch te maken van DOEN naar ZIJN.


Het album is hier te koop. Eenvoudigweg, door het te downloaden. Zo gemakkelijk als dat!

Liever maar 1 nummer downloaden, dat kan uiteraard ook.Contact met Ann Moonen? Mail naar animomp@gmail.com


Alle liefs!

Lydia

Comments


bottom of page