top of page

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Ja, het wordt al laat. Normaal zit je al in bed maar skateles, douchen, eten,... zorgen voor een andere planning. Maar als ik zelf gesport heb, neem ik ook graag mijn tijd. Tijd om te bekomen en nog even niets te doen. Dus waarom zou jij dat niet mogen? En 'normaal' zit je al in bed, wat betekent dat woord eigenlijk? Omdat het bij andere gezinnen anders is of misschien wel de gedachte aan dat je morgen fris moet zijn voor school. Allemaal gedachten die meespelen in hoe je met de avondspits omgaat natuurlijk. Ondertussen heb ik al ondervonden dat het zalig voelt om vaker uit die kloktijd te stappen. En waarom zou dit niet kunnen? Mij, en hieruit volgend 'ons', brengt het zoveel meer rust en energie. Waardevoller toch?!


En dan zit je in bed... En doordat ik net dié tijd neem, merk ik op hoe vloeiend en met hoeveel intonatie jij al leest. En dat heb ik allemaal ontdekt op 3 kwartier later dan je 'normale' uur om naar bed te gaan 😉. Trouwens, wie bepaalt wat normaal is? Dat noemen ze nu eens leven in het NU.Comments


bottom of page