top of page

Oooh, zo kan je er ook naar kijken

Eerst en vooral, wensen wij jullie een geweldig nieuw decennium. Elk jaar weer wensen wij jullie vooral verbinding, want dat is nu eenmaal hoe onze mensenbedrading in elkaar zit om te groeien en te bloeien. En ditmaal dus verbinding x10.

In mijn momenten van verbinding met mijn baby speel, dans en zing ik. En soms maken we het stil. Zo ook gisteren. Onze 5 maander lag voor zich uit te staren en ik dacht “laat me maar eens erlangs liggen in plaats van te zitten”. (Ok, even weer uit de verbinding om een foto te maken. Deze foto dus. Het resultaat: de wereld van mijn baby.)


Oooh, zo ziet er dat uit. 😊 Ja, zo kan ik ook naar de boekenkast kijken, heerlijk omgekeerd.

Dat doet me realiseren dat we best eens vaker omgekeerd kunnen kijken en meer nog om te kunnen ‘omdenken’. Weg van conditioneringen en meer de ruimte nemen voor een ander perspectief. En heel misschien verbindt dit perspectief wel je hoofd met je hart. En dan komt de magie, je energie kan stromen. Je wordt er gelukkig (en je kind dus ook).

Op naar nieuwe perspectieven en meer magie in je leven. Maar laten we maar lekker starten vanuit die verbinding.

Liefs,

Lydia

✌🏼❤️🌷
Opmerkingen


bottom of page