top of page

Onze trainers en hun aanbod

Al onze trainers zijn gecertifieerd. 

29136160_10213108654124241_1129031406152
Rose Baudonq

Mindfulness voor kinderen en ouders • www.mindfulnest.be

Rose is kinderpsychologe en geeft mindfulness introductielessen, workshops en trainingen aan kinderen en ouders in haar eigen praktijk te Gent alsook aan organisaties. Bovenop mindfulness voor kinderen, is er nu ook mindful opvoeden voor ouders. Ze ontwikkelde ook een videotraining die je vanuit thuis kan volgen, op jouw tempo.

IMG_2115.jpeg
Ylva Berg

Vertegenwoordiger Mimoki • www.ylvaberg.com

Ylva werkt met mensen van alle leeftijden: samen ontdekken we het groeipotentieel dat iedereen in zich heeft om met meer mindfulness en heartfulness door het leven te gaan. Als mindfulness- en deep democracy-trainer begeleidt ze groepsprocessen in organisaties en geeft ze o.a. de cursus Mindful Opvoeden. Ze is ook zangeres, en ontwikkelde een muziek-en-mindfulnessprogramma voor kleuter- en basisscholen. Thema's die haar nauw aan het hart liggen zijn leiderschapsontwikkeling, opvoeding & onderwijs, culturele diversiteit.

 

IMG_3989.JPG
Lydia Castiglione

Oprichter Mimoki • www.lydia-castiglione.be  • Insight Timer

Lydia is klinisch psycholoog, doctorandus en oprichter van Mimoki. Met zowat 10 jaar expertise in mindfulness als trainer, docent en supervisor, voor uiteenlopende doelgroepen begeleidt ze ook wensouders, zwangeren, ouders, baby's, kinderen en jongeren - online of in het bos in Brussel. Tot slot is ze als leraar verbonden aan Insight Timer, een meditatie app met miljoenen gebruikers.

IMG_5150.JPG
Isabella Huygens

Koningskapelle • www.koningskapelle.be 

Isabella is kinderpsychologe en werkt al een hele tijd als psychotherapeut binnen het kinder- en jongerenteam van het C.G.G. Aalst. De laatste jaren raakte ze meer en meer geboeid door mindfulness en ACT. Met deze 2 wil ze dan ook verder creatief aan de slag binnen haar eigen praktijk 'Koningskapelle' te Lebbeke (middenin de driehoek Aalst-Dendermonde-Asse). Momenteel kan je hier terecht voor 'Mindful Kids'-trainingen. 

Sofie Luyens
Sofie Luyens

Mindfulness voor kinderen en ouders - playfulness • FB @sofieluyens

Sofie is leerkracht in een ziekenhuisschool en geeft trainingen mindfulness voor ouders & kinderen en workshops playfulness. In playfulness combineert ze mindfulness, yoga, crea en spel op een creatieve en speelse manier. Ze is daarenboven gefascineerd door mindful opvoeden. Haar ervaringen als mindful mama lees je geregeld in onze blog. Je vindt haar in levenden lijve in de regio van Oostende en Brugge.

Koen_Dinant%20(2).JPG
Koen Vande Velde

Samma • www.samma.be

Koen is mindfulnesstrainer en auteur van het kinderboek  'De hemel dat ben jij'. Als wetenschapper vindt hij het belangrijk om mindfulness op een correcte en eerlijke manier brengen. Tegelijk hecht hij veel belang aan de ethische kanten van een mindful leven. Koen helpt naast volwassenen, ook scholen graag op weg. Hij inspireert ons geregeld met zijn blog.

Met oprechte dank aan

MiMoKi Studio Maria

Liesbeth Talboom

 

Liesbeth Haesevoets

Copywriting & Illustratie

Studio Maria  • www.studiomaria.be

Voor het ontwerp van onze unieke printblaadjes.

FullSizeRender.JPG

Ann Moonen

Componist

Animo Music Production 

Voor de pianobegeleiding in onze kinderliedjes 

bottom of page