Ik ben blij je hier te mogen begroeten!

Lydia Castiglione is klinisch psycholoog, zorgcoördinator, onderzoeker en de bezieler van Mimoki. Dankzij (internationaal) projectwerk kwam ze uit professionele nieuwsgierigheid in contact met mindfulness. 

 

Als mens is ze gedreven om verbinding te installeren tussen en in mensen. Mindfulness biedt volgens haar bruikbare tools om dit te verwezenlijken. Het is immers in de verbinding dat magie ontstaat en we ons geschenk aan de wereld kunnen geven. Dat is dan ook wat ze jou van harte wenst. 

Onze trainers

Al onze trainers zijn gecertifieerd. 

Katrien Roef Facet 250 250.jpg

Wildfulness • www.wildfulness.be

Katrien Roef

Katrien heeft een hart voor de natuur, ACT en mindfulness en biedt daarom een bijzondere mix aan dat zich vertaald in 'Wildfulness'. Naast trainingen biedt ze ook waardevolle kampen aan voor kinderen. Haar activiteiten vinden plaats in de regio Kortenberg. 

IMG_3989.JPG
Lydia Castiglione

Lydia richt zich op het reilen en zeilen van Mimoki en gaat dan ook uiterst creatief aan de (vertaal)slag van mindfulness naar kinderen toe en dit naast de individuele, groeps- en schooltrainingen, workshops en supervisie die ze aanbiedt on- & offline. 

29136160_10213108654124241_1129031406152

Mindfulness voor kinderen en ouders • www.mindful-kinderen.com

Rose Baudonq

Rose is kinderpsychologe en geeft mindfulness introductielessen, workshops en trainingen aan kinderen en ouders in haar eigen praktijk te Gent alsook aan organisaties. Naast mindfulness voor kinderen, is er nu ook mindful opvoeden voor ouders. 

Met oprechte dank aan

MiMoKi Studio Maria

Liesbeth Talboom

 

Liesbeth Haesevoets

Copywriting & Illustratie

Studio Maria  • www.studiomaria.be

Voor het ontwerp van onze unieke printblaadjes.

Ann Moonen

Componist

Animo Music Production 

Voor de pianobegeleiding in onze kinderliedjes