Wij zijn blij je hier te mogen begroeten!

Lydia Castiglione is klinisch psycholoog, zorgcoördinator, onderzoeker en de bezieler van Mimoki. Dankzij (internationaal) projectwerk kwam ze uit professionele nieuwsgierigheid in contact met mindfulness. 

 

Als mens is ze gedreven om verbinding te installeren tussen en in mensen. Mindfulness en zelfcompassie bieden volgens haar bruikbare tools om dit te verwezenlijken. Het is immers in de verbinding dat magie ontstaat en we ons geschenk aan de wereld kunnen geven. Dat is dan ook wat ze jou van harte wenst. 

Onze trainers & bloggers

Al onze trainers zijn gecertifieerd. 

Rose Baudonq

Mindfulness voor kinderen en ouders • www.mindfulnest.be

Rose is kinderpsychologe en geeft mindfulness introductielessen, workshops en trainingen aan kinderen en ouders in haar eigen praktijk te Gent alsook aan organisaties. Bovenop mindfulness voor kinderen, is er nu ook mindful opvoeden voor ouders. 

Ylva Berg

Mimoki • www.ylvaberg.com

Ylva werkt met mensen van alle leeftijden: samen ontdekken we het groeipotentieel dat iedereen in zich heeft om met meer mindfulness en heartfulness door het leven te gaan. Als mindfulness- en deep democracy-trainer begeleidt ze groepsprocessen in organisaties en geeft ze o.a. de cursus Mindful Opvoeden. Ze is ook zangeres, en ontwikkelde een muziek-en-mindfulnessprogramma voor kleuter- en basisscholen. Thema's die haar nauw aan het hart liggen zijn leiderschapsontwikkeling, opvoeding & onderwijs, culturele diversiteit.

  

Lydia Castiglione

Lydia richt zich op het reilen en zeilen van Mimoki en gaat dan ook uiterst creatief aan de (vertaal)slag van mindfulness naar kinderen toe en dit naast de individuele, groeps- en schooltrainingen, workshops en supervisie die ze aanbiedt on- & offline. 

Isabella Huygens

Koningskapelle • www.koningskapelle.be 

Isabella is kinderpsychologe en werkt al een hele tijd als psychotherapeut binnen het kinder- en jongerenteam van het C.G.G. Aalst. De laatste jaren raakte ze meer en meer geboeid door mindfulness en ACT. Met deze 2 wil ze dan ook verder creatief aan de slag binnen haar eigen praktijk 'Koningskapelle' te Lebbeke (middenin de driehoek Aalst-Dendermonde-Asse). Momenteel kan je hier terecht voor 'Mindful Kids'-trainingen. 

Sofie Luyens

Mindfulness voor kinderen en ouders - playfulness • FB @sofieluyens

Sofie is leerkracht in een ziekenhuisschool en geeft trainingen mindfulness voor ouders & kinderen en workshops playfulness. In playfulness combineert ze mindfulness, yoga, crea en spel op een creatieve en speelse manier. Ze is daarenboven gefascineerd door mindful opvoeden. Haar ervaringen als mindful mama lees je geregeld in onze blog. Je vindt haar in levenden lijve in de regio van Oostende en Brugge.

Irma Smegen

Speel je Wijs • www.speeljewijs.com

Irma inspireert graag collega’s die met kinderen werken. Daarom geeft ze trainingen en lezingen op het gebied van mindfulness en spel, en schrijft ze boeken. Twee gaan over mindfulness: ‘Spelen in Stilte: Mindfulness in de klas’ en het prentenboekje ‘Mindfulness? Jij? Yes!’  Irma woont in Nederland en werkt daarnaast veel internationaal. In onze blog deelt ze graag haar ervaringen met betrekking tot het onderwijs.

Koen Vande Velde

Samma • www.samma.be

Koen is mindfulnesstrainer en auteur van het kinderboek  'De hemel dat ben jij'. Als wetenschapper vindt hij het belangrijk om mindfulness op een correcte en eerlijke manier brengen. Tegelijk hecht hij veel belang aan de ethische kanten van een mindful leven. Koen helpt naast volwassenen, ook scholen graag op weg. Hij inspireert ons geregeld met zijn blog.

Met oprechte dank aan

MiMoKi Studio Maria

Liesbeth Talboom

 

Liesbeth Haesevoets

Copywriting & Illustratie

Studio Maria  • www.studiomaria.be

Voor het ontwerp van onze unieke printblaadjes.

Ann Moonen

Componist

Animo Music Production 

Voor de pianobegeleiding in onze kinderliedjes