top of page

Mimoki x AniMo Music Production

Achter AniMo Music Production zit het muzikaal talent Ann Moonen, een componist die een extra dimensie weet te brengen in al je muzikale creaties. 

Met haar waanzinnig invoelendheid wist ze muziek te componeren onder de teksten en de melodie van de liedjes die ik tijdens een retraite van binnenuit 'hoorde'. Een reeks van korte meezingers om mindfulness op een leuke manier bij (jonge) kinderen te introduceren. 

Dancing on the Grass

Ontdek een wereld van rust en plezier voor jouw kinderen met onze unieke collectie Mindfulness kinderliedjes. Speciaal ontworpen om jonge harten te vullen met vreugde terwijl ze spelenderwijs vertrouwd raken met de kracht van mindfulness.

En deze collectie bedraagt slechts 10 euro.

Waarom onze mindfulness kinderliedjes?

  1. Betoverende melodieën: Elk liedje is doordrenkt met magische melodieën die de verbeelding van jouw kind prikkelen en een positieve sfeer creëren.

  2. Educatieve teksten: Onze liedjes bevatten teksten die kinderen op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennis laten maken met mindfulness. Leerzaam en leuk tegelijk!

  3. Creatieve verbeelding: Laat de verbeelding van jouw kinderen bloeien terwijl ze meezingen met onze liedjes. Stimuleer hun creativiteit en expressie op een speelse manier.

  4. Ideaal voor alle kinderleeftijden: Of jouw kind nu een peuter of lagere schoolkind is, onze liedjes zijn geschikt voor alle kinderleeftijden. Een gezinsvriendelijke manier om samen mindfulness te omarmen.

​​Hoe bestellen?

  • Bestellen: Stuur me een mailtje met je (bedrijfs)naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Ook graag aangeven indien je als particulier bestelt of bedrijf/school. Je zal nadien een betaalverzoek krijgen via sms.

  • Snelle levering: Nadat de betaling bij ons binnen is, zorg ik zo snel mogelijk voor een zorgvuldige levering in jouw mailbox, zodat jouw kind direct kan beginnen met het ontdekken van de wereld van mindfulness.

  • Speel & Zing: Laat jouw kinderen genieten van de rustgevende klanken terwijl ze onbewust de principes van mindfulness omarmen.

Wil je liever streamen? Kom me dan bezoeken op Insight Timer.

Breng een harmonieus evenwicht in het leven van jouw kind met onze Mindfulness kinderliedjes. Open de deuren naar een wereld van verbinding en speelsheid!

bottom of page