top of page

OMRINGD DOOR FIJNE TRAINERS

Alle trainers zijn gecertifieerd en hebben hun eigen aanbod. 

IMG_3989.JPG
Lydia Castiglione

Levensloop psycholoog • www.lydia-castiglione.be • Insight Timer

Lydia, levensloop psycholoog en de content creator van deze website, beschikt over ruim 14 jaar ervaring in mindfulness als (kinder)trainer, docent en supervisor. Haar deskundigheid strekt zich uit over diverse doelgroepen en (onderzoeks)projecten, waarbij ze mindfulness en zelfcompassie uitdraagt voor elke fase in het leven. Ze blijft zich voortdurend ontwikkelen, met als doel mensen vanuit een holistische en mensgerichte visie te begeleiden. Ze is werkzaam in BRUCC en in haar eigen online en outdoor praktijk te Brussel. Ten slotte kan je haar vinden als leraar op Insight Timer, een meditatie-app met miljoenen gebruikers.

IMG_2115.jpeg
Ylva Berg

Vertegenwoordiger Mimoki • www.ylvaberg.com

Ylva werkt met mensen van alle leeftijden: samen ontdekken we het groeipotentieel dat iedereen in zich heeft om met meer mindfulness en heartfulness door het leven te gaan. Als mindfulness- en deep democracy-trainer begeleidt ze groepsprocessen in organisaties en geeft ze o.a. de cursus Mindful Opvoeden. Ze is ook zangeres, en ontwikkelde een muziek-en-mindfulnessprogramma voor kleuter- en basisscholen. Thema's die haar nauw aan het hart liggen zijn leiderschapsontwikkeling, opvoeding & onderwijs, culturele diversiteit.

 

29136160_10213108654124241_1129031406152
Rose Baudonq

Mindfulness voor kinderen en ouders • www.mindfulnest.be

Rose is kinderpsychologe en geeft mindfulness introductielessen, workshops en trainingen aan kinderen en ouders in haar eigen praktijk te Gent alsook aan organisaties. Bovenop mindfulness voor kinderen, is er nu ook mindful opvoeden voor ouders. Ze ontwikkelde ook een videotraining die je vanuit thuis kan volgen, op jouw tempo.

IMG_5150.JPG
Isabella Huygens

Koningskapelle • www.koningskapelle.be 

Isabella is kinderpsychologe en werkt al een hele tijd als psychotherapeut binnen het kinder- en jongerenteam van het C.G.G. Aalst. De laatste jaren raakte ze meer en meer geboeid door mindfulness en ACT. Met deze 2 wil ze dan ook verder creatief aan de slag binnen haar eigen praktijk 'Koningskapelle' te Lebbeke (middenin de driehoek Aalst-Dendermonde-Asse). Momenteel kan je hier terecht voor 'Mindful Kids'-trainingen. 

Sofie Luyens
Sofie Luyens

MBCT, MBSR & ACT • mindful ouderschap • www.zuid39.be • FB @sofieluyens

Sofie is contextbegeleider en leerkracht tijdelijk onderwijs aan huis (TOAH) waarbij ze samen met jongeren en hun netwerk uitzoekt wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Doorheen de jaren kwam ze door eigen ervaringen in contact met mindfulness. Van zoekend in haar job, de 'struggles' in het ouderschap tot de 'ratrace' van het leven. Mindfulness werd haar manier van leven. Ze verdiepte zich en volgde trainersopleidingen mindfulness en mindful opvoeden met uitbreiding tot ACT. Van hieruit begeleidt ze kinderen, jongeren, volwassenen en ouders in Veurne en Oostende, alsook op locatie. Haar mindfulness ouderschapsverhalen lees je geregeld in de blog.

Koen_Dinant%20(2).JPG
Koen Vande Velde

Is nog even in de weer met zijn studie psychologie

Koen is mindfulnesstrainer en auteur van het kinderboek  'De hemel dat ben jij'. Als wetenschapper vindt hij het belangrijk om mindfulness op een correcte en eerlijke manier brengen. Tegelijk hecht hij veel belang aan de ethische kanten van een mindful leven. Koen helpt naast volwassenen, ook scholen graag op weg. Hij inspireert ons geregeld met zijn blog.

Waar passies elkaar ontmoeten, ontstaat er magie
Van harte dank!

MiMoKi Studio Maria

Liesbeth Talboom

 

Liesbeth Haesevoets

Copywriting & Illustratie

Studio Maria  • www.studiomaria.be

Voor het ontwerp van de unieke printblaadjes

FullSizeRender.JPG

Ann Moonen

Componist

Animo Music Production 

Voor de muziekbegeleiding in de kinderliedjes 

bottom of page