top of page

Mimoki x Studio Maria

Art direction, copywriting, illustraties, verhalen, graphic design, concepten en marketing strategy. Dat is allemaal Studio Maria. Ze hebben intussen al verschillende leuke boeken en projecten voor kinderen op hun naam, zoals 'NEE, dierenverhalen voor kinderen die op alles nee zeggen', 'Alle geluk van de wereld', 'Alles Kids' en meer.

ontdek Studio Maria >>

Samen creëerden we een fijn product: leuke Mindfulness printblaadjes om zelf aan de slag te gaan met je kinderen. Kleine, behapbare oefeningen om samen de eerste technieken voor een zachter, bewuster leven te oefenen. Voor thuis, in de klas, de yogales, in de leefgroep of je praktijk.

mindfulness printblaadjes

Het resultaat: een betoverende assortiment van maar liefst 12 unieke printblaadjes, speciaal ontworpen om kinderen spelenderwijs en op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met mindfulness. Onze printblaadjes zijn meer dan alleen papier - ze zijn een kleine sleutel tot rust, concentratie en emotioneel welzijn voor jouw kind.

En deze bundel bedraagt slechts 10 euro.

Waarom kiezen voor onze mindfulness printblaadjes?

  1. Diversiteit aan activiteiten: Elk printblaadje bevat een leuke en educatieve mindfulness-oefening. Van de ademfocus tot liefdevolle vriendelijkheid, jouw kind zal genieten van een scala aan activiteiten.

  2. Bevordert concentratie: Onze printblaadjes zijn ontworpen om de concentratie van kinderen te verbeteren. Door middel van leuke en boeiende opdrachten worden ze gestimuleerd om in het moment te blijven en zich te concentreren op wat ze ervaren.

  3. Positieve emotionele ontwikkeling: Het beoefenen van mindfulness helpt kinderen om emoties te begrijpen en ermee om te gaan. Onze printblaadjes bevatten activiteiten die de emotionele intelligentie van jouw kind bevorderen.

  4. Leuk cadeau: Op zoek naar een uniek cadeau? Onze printblaadjes zijn ideaal voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als verrassing om de dag van jouw kind op te fleuren.

Hoe bestellen?

  1. Bestellen: Stuur me een mailtje met je (bedrijfs)naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Ook graag aangeven indien je als particulier bestelt of bedrijf/school. Je zal nadien een betaalverzoek krijgen via sms.

  2. Snelle levering: Nadat de betaling bij ons binnen is, zorg ik zo snel mogelijk voor een zorgvuldige levering in jouw mailbox, zodat jouw kind direct kan beginnen met het ontdekken van de wereld van mindfulness.

  3. Ontdek & geniet samen: Laat jouw kind genieten van creatieve en ontspannende momenten terwijl ze zich verdiepen in de activiteiten van onze printblaadjes.

Investeer in de welzijnsreis van jouw kind met onze Mindfulness printblaadjes - een schat aan positieve ervaringen wacht op hen. Heb je een vraag over de printblaadjes? Ik beantwoord ze graag.

bottom of page