top of page

Mindful slapen met het warme weer

Hé vrienden van MiMoKi! Zijn jullie ook zo aan het puffen? En dan nog vooral in de avond als die warme lucht maar niet uit de slaapkamer wilt?


Volg deze 5 mindful tips en ga een zo heerlijk mogelijke nachtrust tegemoet:

1. over het weer hebben we geen controle, door je hoofd te vullen met geklaag krijgen we het helaas niet koeler.

2. neem een heerlijke frisse lauwe douche, voel maar hoe de waterdruppels over je lichaam glijden, van boven naar beneden. Misschien wil je wel zo 1 druppeltje helemaal volgen?

2. droog je al deppend af en voel hoe een zachte wind jouw huid streelt. Misschien droogt de warme wind jouw lichaam wel?

3. klaar om naar bed te gaan, al dan niet met een leuk mindfulness (voorlees)boek.

4. breng je aandacht nadien naar het meest frisse deel van je lichaam, ja hoor, ondanks de warmte is er altijd wel een deel van je lichaam dat minder warm aanvoelt, al is het maar een heel klein beetje! Je kan eventueel een fris washandje bij je houden om zo je handen, voeten en gezicht koel houden. Voel maar hoe heerlijk dit deel van je lichaam dan aanvoelt!

5. misschien wil je nog wel even je aandacht brengen naar afgelopen dag. Wat was er zo leuk? Wat heeft de zon voor jou vandaag gebracht? Misschien was er dankzij het warme weer wel veel waterpret? *DANKJEWEL ZON*


Slaapwel!Comments


bottom of page